In de media

Transport Mallora

Dijkstra Transport verzorgd nu ook al uw transport van en naar Mallorca. Door een betere samenwerking kunnen wij al het transport naar de Balearen verzorgen tegen een scherp tarief.

Tevens zijn al uw goederen en huisraad standaard verzekerd onder CMR vervoerscondities.

Vraag gerust offerte aan voor een voordelige en snelle levering van en naar de Balearen.

Emile Roemer als bijrijder

NHD-Roemer-DijkstraHEEMSKERK, 29 augustus 2012 - De Heemskerkse vrachtwagenchauffeur Aad Dijkstra (links) had tijdens de verkiezingscampagnes in augustus Emile Roemer op zijn bijrijderstoel.

De lijsttrekker van de Socialistische Partij was in Heemskerk op initiatief van Hart van Nederland. Die peilt in Heemskerk de temperatuur van het verkiezingsbadwater. 

Roemer sprak met Dijkstra – uiteraard – over de transportsector. Dijkstra maakte Roemer duidelijk zich zorgen te maken over ’oneigenlijke concurrentie’ die de Nederlandse transportsector vanuit de voormalige Oostblok-landen ondervindt. Dijkstra vond bij de voorman van de eurosceptische SP een willig oor.
Anders was het toen Dijkstra het budget voor ontwikkelingssamenwerking ter discussie stelde. Waar de Heemskerker vindt dat eerst naar ’armoede in eigen land’ moet worden gekeken, meent Roemer dat de Nederlander het nog altijd veel beter heeft dan de mensen in de Derde Wereld.

Verkiezingen in Heemskerk: Aad Dijkstra

aad-dijkstra-hvnHEEMSKERK, 24 augustus 2012 - Hart van Nederland volgt de Tweede Kamerverkiezingen vanuit Heemskerk. In 2010 bleek dat de verkiezingsuitslag van de Noord-Hollandse plaats sterk overeenkomt met de uitslag van het hele land. Daarmee is Heemskerk officieus de meest gemiddelde gemeente van Nederland.

We gaan daarom bij verschillende Heemskerkers op bezoek en vragen naar hun thuissituatie en hun stemgedrag. Zo ook bij Aad Dijkstra.

Vrachtwagenchauffeur Aad Dijkstra (47) is geboren en getogen in Heemskerk. Hij is getrouwd en heeft vier kinderen, allemaal uitwonend, waarvan er twee in het weekend thuis komen. Hij is al 20 jaar vrachtwagenchauffeur en al 16 jaar werkt hij voor zichzelf.  Aad heeft veel kritiek op het Europese beleid wat betreft transport. “Den Haag en Brussel maken mijn beroep als vrachtwagenchauffeur kapot”, stelt hij. “Daar worden wetten gemaakt door mensen die geen verstand hebben van ons beroep.”

 Lees hier het hele artikel op de website van Hart van Nederland: video-interview

map-dijkstra-transport-heemskerk

Bedrijfsadres:
DIJKSTRA TRANSPORT
Abbenven 45
1963 RB  Heemskerk
Contact & informatie:
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoon: +31-(0)6-549 187 78
Fax : +31-(0)84-727 10 78

Online Bezoekers

We hebben 4 gasten en geen leden online

Transport Missie

Wij zijn een team van eigen rijders die de service naar de klant zeer belangrijk vind. Zorgvuldig en op tijd leveren is onze prioriteit, zodat afspraken die met klanten gemaakt worden ook daadwerkelijk nagekomen worden. Omdat wij allemaal eigen rijders zijn, zijn de lijnen kort en heeft u altijd direct contact met de desbetreffende chauffeur. Hierdoor weet de klant altijd wanneer en waar zijn goederen zich bevinden. Afspraken over tijd en aankomst worden duidelijk gecommuniceerd. We proberen de klant zoveel mogelijk zorgen omtrent het transport uit handen te nemen. De klant kan zich hierdoor richten op zijn eigen core business. 

Onze Visie

Dijkstra Transport Heemskerk wil een solide en duurzame logistieke dienstverlener zijn waarbij de klant altijd centraal blijft staan. Een betrouwbare schakel die een toegevoegde waarde levert binnen de logistieke keten. Hierbij investeren wij in onze transportmiddelen door continue verbeteren en blijven we vooral niet stil staan. Meer Informatie...