Nieuws

Transport Mallora

Dijkstra Transport verzorgd nu ook al uw transport van en naar Mallorca. Door een betere samenwerking kunnen wij al het transport naar de Balearen verzorgen tegen een scherp tarief.

Tevens zijn al uw goederen en huisraad standaard verzekerd onder CMR vervoerscondities.

Vraag gerust offerte aan voor een voordelige en snelle levering van en naar de Balearen.

Botentransport

 

Transport van boten.

 

Voor het transport van boten hebben wij een speciale botenbok aangeschaft zodat wij boten van 10m en een breedte van 2,45m en hoogte van 2,5m kunnen laden in een dichte trailer/oplegger.

 

map-dijkstra-transport-heemskerk

Bedrijfsadres:
DIJKSTRA TRANSPORT
Abbenven 45
1963 RB  Heemskerk
Contact & informatie:
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Telefoon: +31-(0)6-549 187 78
Fax : +31-(0)84-727 10 78

Online Bezoekers

We have 4 guests and no members online

Transport Missie

Wij zijn een team van eigen rijders die de service naar de klant zeer belangrijk vind. Zorgvuldig en op tijd leveren is onze prioriteit, zodat afspraken die met klanten gemaakt worden ook daadwerkelijk nagekomen worden. Omdat wij allemaal eigen rijders zijn, zijn de lijnen kort en heeft u altijd direct contact met de desbetreffende chauffeur. Hierdoor weet de klant altijd wanneer en waar zijn goederen zich bevinden. Afspraken over tijd en aankomst worden duidelijk gecommuniceerd. We proberen de klant zoveel mogelijk zorgen omtrent het transport uit handen te nemen. De klant kan zich hierdoor richten op zijn eigen core business. 

Onze Visie

Dijkstra Transport Heemskerk wil een solide en duurzame logistieke dienstverlener zijn waarbij de klant altijd centraal blijft staan. Een betrouwbare schakel die een toegevoegde waarde levert binnen de logistieke keten. Hierbij investeren wij in onze transportmiddelen door continue verbeteren en blijven we vooral niet stil staan. Meer Informatie...

kompas