Nieuws

Emile Roemer als bijrijder

NHD-Roemer-DijkstraHEEMSKERK, 29 augustus 2012 - De Heemskerkse vrachtwagenchauffeur Aad Dijkstra (links) had tijdens de verkiezingscampagnes in augustus Emile Roemer op zijn bijrijderstoel.

De lijsttrekker van de Socialistische Partij was in Heemskerk op initiatief van Hart van Nederland. Die peilt in Heemskerk de temperatuur van het verkiezingsbadwater. 

Roemer sprak met Dijkstra – uiteraard – over de transportsector. Dijkstra maakte Roemer duidelijk zich zorgen te maken over ’oneigenlijke concurrentie’ die de Nederlandse transportsector vanuit de voormalige Oostblok-landen ondervindt. Dijkstra vond bij de voorman van de eurosceptische SP een willig oor.
Anders was het toen Dijkstra het budget voor ontwikkelingssamenwerking ter discussie stelde. Waar de Heemskerker vindt dat eerst naar ’armoede in eigen land’ moet worden gekeken, meent Roemer dat de Nederlander het nog altijd veel beter heeft dan de mensen in de Derde Wereld.

map-dijkstra-transport-heemskerk

Bedrijfsadres:
DIJKSTRA TRANSPORT
Abbenven 45
1963 RB  Heemskerk
Contact & informatie:
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoon: +31-(0)6-549 187 78
Fax : +31-(0)84-727 10 78

Online Bezoekers

We hebben 10 gasten en geen leden online

Transport Missie

Wij zijn een team van eigen rijders die de service naar de klant zeer belangrijk vind. Zorgvuldig en op tijd leveren is onze prioriteit, zodat afspraken die met klanten gemaakt worden ook daadwerkelijk nagekomen worden. Omdat wij allemaal eigen rijders zijn, zijn de lijnen kort en heeft u altijd direct contact met de desbetreffende chauffeur. Hierdoor weet de klant altijd wanneer en waar zijn goederen zich bevinden. Afspraken over tijd en aankomst worden duidelijk gecommuniceerd. We proberen de klant zoveel mogelijk zorgen omtrent het transport uit handen te nemen. De klant kan zich hierdoor richten op zijn eigen core business. 

Onze Visie

Dijkstra Transport Heemskerk wil een solide en duurzame logistieke dienstverlener zijn waarbij de klant altijd centraal blijft staan. Een betrouwbare schakel die een toegevoegde waarde levert binnen de logistieke keten. Hierbij investeren wij in onze transportmiddelen door continue verbeteren en blijven we vooral niet stil staan. Meer Informatie...