Bijzonder transport

Bijzonder transport

Naast het gewone vervoer verzorgen wij ook de meer bijzondere transporten. Hieronder vindt u een overzichtje met een aantal projecten die wij ook hebben uitgevoerd.

 

Wielerbaan Mallorca

Van een goede relatie van ons kreeg ik de aanvraag om een nieuwe wielerbaan te transporteren vanuit Nederland en Oostenrijk naar Palma de Mallorca Spanje. Dit was een transport van totaal 12 vrachtwagens wat snel moest gebeuren vanwege snelle opening. Door de ervaring van de eigen rijders bij elkaar was dit een groot en mooi transport.

panorama-1 000

 

Greyhoundstichting

De nederlandse stichting Greyhoundrescue vangt verwaarloosde windhonden en galgos op in Spanje, waar deze honden gebruikt worden voor races. Als een hond niet meer presteert in races wordt deze vaak afgedankt. De Greyhoundrescue probeert deze honden op te lappen en naar Nederlandse gezinnen te krijgen. Wij steunen dit door de hulpgoederen voor deze honden tegen een gereduceerd tarief naar Spanje te vervoeren.

grescue-ani01

 

Figurant

Onze vrachtwagen heeft mogen schitteren in een korte film over de grootste angst van iedere chauffeur : de illegale mensenhandel. De film, Import LTD, moet nog in premiere gaan, maar wie meer interesse heeft kan op de volgende website alvast een voorproefje krijgen.

parkeerplaats1 000

 

Wie zoekt naar transport kent Dijkstra Transport nog niet, wie Dijkstra Transport kent zoekt niet meer.

map-dijkstra-transport-heemskerk

Bedrijfsadres:
DIJKSTRA TRANSPORT
Abbenven 45
1963 RB  Heemskerk
Contact & informatie:
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoon: +31-(0)6-549 187 78
Fax : +31-(0)84-727 10 78

Online Bezoekers

We hebben 3 gasten en geen leden online

Transport Missie

Wij zijn een team van eigen rijders die de service naar de klant zeer belangrijk vind. Zorgvuldig en op tijd leveren is onze prioriteit, zodat afspraken die met klanten gemaakt worden ook daadwerkelijk nagekomen worden. Omdat wij allemaal eigen rijders zijn, zijn de lijnen kort en heeft u altijd direct contact met de desbetreffende chauffeur. Hierdoor weet de klant altijd wanneer en waar zijn goederen zich bevinden. Afspraken over tijd en aankomst worden duidelijk gecommuniceerd. We proberen de klant zoveel mogelijk zorgen omtrent het transport uit handen te nemen. De klant kan zich hierdoor richten op zijn eigen core business. 

Onze Visie

Dijkstra Transport Heemskerk wil een solide en duurzame logistieke dienstverlener zijn waarbij de klant altijd centraal blijft staan. Een betrouwbare schakel die een toegevoegde waarde levert binnen de logistieke keten. Hierbij investeren wij in onze transportmiddelen door continue verbeteren en blijven we vooral niet stil staan. Meer Informatie...