Over Dijkstra Transport Heemskerk

Dijkstra transport naar Ibiza

Dijkstra transport naar Ibiza

  • Sinds 1997 uw Ibiza expert
  • Transport & opslag, van en naar Ibiza
  • Van enveloppes tot containers
  • Voor een goede service en een eerlijke prijs
  • Van deur tot deur en soms een stapje extra
Transport naar Ibiza met Dijkstra transport Heemskerk

Dijkstra Transport Heemskerk bestaat al sinds 1997 en na jarenlang ‘gewoon’ transport, zijn we sinds 2010 gespecialiseerd in transport van Nederland naar Ibiza en natuurlijk ook retour.
Wij doen ‘deur tot deur’ transport en af en toe een stapje extra.
Groot en klein, alles kan op transport, van een envelop tot aan inboedels, auto’s, boten en bouwmaterialen.
Natuurlijk met alle vereiste vergunningen en verzekeringen. Zie onze algemene voorwaarden.

Met ons wagenpark van 1 grote vrachtwagen en 2 kleintjes, 1 op Ibiza en 1 in Nederland, is er altijd een mogelijkheid van ophalen en bezorgen. Met een loods van 360 m2 in Beverwijk, Nederland en een loods van 200m2 in San Lorenzo, Ibiza is het altijd mogelijk om spullen rechtstreeks te laten bezorgen en eventueel op te slaan voor onbepaalde tijd.

Moeilijke locaties zijn nooit té moeilijk, indien nodig regelen wij een kraan (crua) ter plekke en wordt alles opgelost.
Ons motto is: geen enkele vraag is te gek en overal is een oplossing voor te vinden. Stel een vraag en in overleg zullen we er samen wel uit komen.

Onze missie

Onze missie is om u een moeiteloze transportervaring te bieden, waarbij uw vracht veilig, snel en op tijd wordt afgeleverd. Met een uitstekende klantenservice en concurrerende tarieven garanderen wij u een tevredenheid die aan de verwachtingen voldoet.

Lees wat klanten over ons zeggen

Scroll naar boven